Hae Katselmukseen!

 
 
Hakuaika vuoden 2021 tapahtumaan on käynnissä 1.2.-6.4.2021.  Valintojen tuloksista tiedotetaan huhtikuun loppupuolella kaikkia hakijoita ja ohjelmisto julkaistaan toukokuussa.
Täytäthän lomakkeen huolellisesti ja mahdollisimman tarkasti.
 
Esiintymisajasta voi esittää hakuvaiheessa toiveita ja niitä otetaan huomioon aikataulutuksessa mahdollisuuksien mukaan. Esitysaikataulun rakentumiseen vaikuttavat kuitenkin hyvin monimutkaisen palapelin palat, joten toiveiden toteutumista ei voida luvata. Tästä syystä työryhmän on hyvä varautua jo hakuvaiheessa lähtökohtaisesti koko viikonloppuun 20.-22.8. 
 
HUOM! Perille tulleesta hakemuksesta saapuu aina vahvistus yhteyshenkilön sähköpostiin. Jos vahvistusta hakemuksesta ei ole tullut perille, otathan yhteyttä tuottajaan hakemuksen perille tulon varmistamiseksi. Huolehdithan että lomakkeen mukana lähetetyt liitteet eivät ole liian suuria, suuret liitteet saattavat hidastaa lomakkeen toimintaa. Esimerkiksi esitykseen liittyvät promokuvat on hyvä enemmin lähettää sähköisenä linkkinä kuvakansioon.
 
Voit toimittaa tallenteen esityksestä joko sähköisesti linkkinä tallenteeseen, tai sitten DVD:llä tai muistitikulla postitse Suomen Harrastajateatteriliitto Minervankatu 1 c 21 00100 Helsinki. Jos lähetät tallenteen postitse, huolehdi että siinä näkyy lähetyspäivän leima (viimeisen hakupäivän leima riittää). Tarkista että tallenne näkyy ja toimii. Tallenne voi olla esitystilanteesta, tai harjoitustilanteen kokonaisesta läpimenosta. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät hakulomakkeesta.
 
Jyväskylän kaupunginteatterin pienen näyttämön pohjaan voit ja kannattaa tutustua etukäteen: PIENI NÄYTTÄMÖ JA KATSOMO Huomioithan esimerkiksi että katsomon takaa ei ole mahdollista kulkea.
Kaikissa hakemiseen liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä vastaavan tuottajan puoleen: [email protected] / 050 – 468 2138
 
Onnea hakuun!

 

Siirry hakemuslomakkeen täyttämiseen tästä linkistä.